1,85 hektari suurune planeeringuala asub aadressil Tedre 55. Samale kinnistule kavandati varem baptistikoguduse sakraalehitist, kuid detailplaneeringu taotleja ei asunud planeeringut koostama. Uus kava seotakse aga Sõpruse puiestee tulevase laiendusega. Piirkonnas on peamiselt eramud ning ridamajad, kuid Sõpruse puiestee äärne vöönd areneb kiirelt ning sinna ehitatakse peamiselt kolme- kuni viiekorruselisi hooneid.


Esimese viiekorruselise äripindadega elamu maksimaalseks ehitusaluseks pinnaks võib olla kuni 1250 riuutmeetrit. Hoone Sõpruse puiestee poolne osa on viie-, kuid tagumine pool ühekorruseline. Madala osa katusele kavandatakse murukattega terrassi ja konteinerhaljastust. Esimesele korrusele rajatakse äripinnad, ülejäänutele aga 48 korterit. Viimase korruse korteritele tulevad lisandina ka terrassid.


Teine kortermaja tuleb maksimaalse ehitusaluse pinnaga 1800 ruutmeetrit. Muus osas on kavandatav maja eelmise hoonega sarnane, kuid käesolevasse elamusse ehitatakse 60 korterit. Parkimine on kavandatud peamiselt mõlema hoone alla, kuid autokohti tuleb ka majade ümber.


Kinnistu omanik on AS Merko Ehitus, mille uus ärinimi on alates 1. augustist AS Järvevana. Eskiislahenduse koostas OÜ Põldme.