Pärast omanikuvahetust jätkub Ühisteenuste igapäevane tegevus muudatusteta, kõik kliendilepingud jäävad kehtima ning ei muutu ettevõtte kontaktid ega kaubamärk.

„Oleme Ühisteenustes järjepidevalt uuenduslikesse tehnoloogiatesse investeerinud ja ehitanud sellest tugeva ettevõtte. Otsustasime nüüd omanikega sellest ärist väljuda, et G4S saaks keskenduda oma põhitegevusele, milleks on turva- ja tuleohutusteenuste ning sularahateenuste pakkumine,“ selgitas AS G4S Baltics juhatuse liige Priit Sarapuu.

AS Ühisteenused juhatuse esimees Hendo Priimägi andis tehingule positiivse hinnangu: „Ettevõtte äritegevust on alates 2007. aastast olulisel määral laiendatud. Oleme täna konkurentsivõimeline turuosaline ning olen kindel, et Ühisteenuste edasine areng on kogemustega ettevõtjate kätes.“

„AS Ühisteenused on eduka äristrateegia ja juhtimisega ettevõte ning valdkonnasiseselt paistab silma arenenud IT-lahenduste poolest,“ märkis OÜ UG Investeeringud 4,95% osakute omanik Priit Koit. „Linnastumise ajastul nõuab liikluskorraldus mugavaid ja säästlikke lahendusi ning usaldame ettevõtte tegevjuhtkonda teenuste edasiarendamises,“ selgitas ta.

Ühisteenused korraldab tasulist parkimist ning parkimisjärelevalvet üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Narvas, Sillamäel, Viljandis ja Pärnus. Ettevõte opereerib parkimismajades ning enam kui 100 tasulises eraparklas, osutades parkimiskorralduse teenust enam kui 400 eramaaomanikule. Lisaks parkimiskorraldusele osutab ettevõte liiklusreguleerimise teenust, omab Linnapesulate nimelist autopesulate ketti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus ja Keilas, tegeleb konfidentsiaalsete dokumentide hävitamise ehk infokaitseteenusega ja pakub elektrilaadijate taristu hooldust.

Ühisteenused annab tööd 57 töötajale üle Eesti. Ettevõtte käive oli 2017. aastal 5,7 miljonit eurot. AS Ühisteenused alustas tegevust 2007. aastal ning kuulus G4S rahvusvahelisse majanduskontserni. OÜ UG Investeeringud (senise ärinimega OÜ Utilitas Grupp) on eestimaine valdusfirma, mis investeerib Eesti infrastruktuuri- ja kommunaalvaldkonna ettevõttetesse.

G4S on Eestis suurim turvaettevõte ja tegutsev kontsernina. G4Sile kuulub Eesti Turvaettevõtete Liidu andmetel 37% turvaturust, 47% valveteenuste turust ja 57% tehnilise valve turust. Ettevõttel on üle 57 000 püsikliendi.

Lähtuvalt sõlmitud ostu-müügilepingust ei avalikusta pooled tehinguhinda. Tehing jõustub peale Konkurentsiameti heakskiitu.