Ettevõtte aastaaruandes öeldakse, et 2014. aasta oli Kõue mõisa jaoks väga aktiivne tegevusaasta. "Kõue mõis jätkas koostööd kohaliku kogukonnaga ning enda tutvustamist Eestis ja välismaal. Suuremaks välismaiseks sihtturuks individuaalturismi reklaamimise osas kujunes Saksamaa.

Kõue mõis arendas välja tugeva koostöö mitmete reisikorraldajatega, tutvustas uut kodulehte ning muutus seeläbi nähatavamaks, kaasaegsemaks ja atraktiivsemaks. Väga suure hüppe ülespoole tegi individuaalmajutujate ja restorani külastajate number," seisab tegevusaruandes.

Ühtlasi lubab omanik, et 2015. aastal on kindlasti plaanis Kõue mõisa aktiivselt välisturistele tutvustada ning seeläbi veelgi suurendada majutuse ja restorani osakaalu ettevõtte käibes. "Kindlasti on ka suure tähelepanu all erinevate ürituste korraldamine, vastava sihtgrupi huvi elavdamine mõisa osas. Samuti on plaanis välja töötada koolituste suund," lisatakse aruandes.

Kui 2013. aastal oli mõisa käive 403 636, siis mullu 401 548 eurot. Kui tunamullu oli ettevõtte kahjum 354 784, siis mullu märksa väiksem ehk 289 876 eurot.

2013. aastal sai Krossi mõis sihtfinantseerimise kaudu 146 240 eurot, mullu ei laekunud seeläbi sentigi.