„Tere juhatamist üle võttes tahan jätkata ettevõtte kiire arengu – ja laienemisplaanidega, arvestades ka sellega, et lähiaastatel seisab ees kolimine Tallinnast välja. Kalevi kolimiskogemust omades soovin võtta selle keerulise ülesande endale teha,” sõnas seni Tere nõukogusse kuulunud Oliver Kruuda ettevõtte teates.

„Meie erimeelsused jäävad meie teada ja suures pildis on läinud tegelikult hästi. Teres töötab palju tublisid inimesi nii Tallinnas kui Viljandis, meil on turuliidri tooted ja poekülastaja märkab meid lettidel. Tahame edasi liikuda senisest agressiivsemalt ega kavatse teistele piimatööstustele hingamisruumi jätta,” ütles Kruuda.

Kruuda sõnul oli loogiline, et tegevjuhi lahkumisega lahkub kogu juhatus. Juhatusse kuulusid lisaks Lambotile Siret Liivamägi, Rein Parelo ja Ülo Kivine.

Kruuda oli ettevõtte juhatuse esimees ka aastatel 1994-1998.

Viimased kolm aastat Tere juhatuse esimehena töötanud Lambot ütles, et ta pole veel otsustanud, millega edasi tegeleb. "Mina ja teised juhatuse liikmed oleme töötanud Tere jaoks ja alternatiive ei ole seni kaalunud. Iga asi omal ajal," rääkis Lambot.