Kalevi teatel kutsub ASi Kalev tütarettevõtete ASi Kalev Chocolate Factory, ASi Kalev Jõhvi Tootmine ja ASi Vilma nõukogu 26.07.2006 otsustega tagasi nimetatud tütarettevõtete juhataja Oliver Kruuda.

Ettevõtete uued juhatuse liikmed on Kalevi senine müügi-ja teenindusdirektor Kati Kusmin, Kalevi tootmisdirektor Mait Nilson ja Kalevi turundusdirektor Alar Pink. Ükski valitud juhatuse liikmetest ei oma Kalevi aktsiaid.

Kalevi juhataja Oliver Kruuda sõnul kujundatakse Kalevi kontserni struktuur ümber nii, et tõsta tütarfirmade ja nende võtmeisikute rolli ettevõttes.

„Kalevi juhtkonnas on ambitsioonikad ja säravate silmadega inimesed, kes võtavad ettevõtte käekäigu eest järjest enam operatiivset vastutust. AS-ist Kalev saab suuresti haldusfirma, sisuline töö ja võitlus turu pärast toimub tütarfirmades. Ma ei lahku Kalevist, kuid lasen kolleegidel senisest enam hingata,” sõnas Kruuda. Tema sõnul nimetatakse Kalevi tütarfirmade juhatuse esimeheks Kati Kusmin.

Kruuda jätkab kontserni emaettevõtte AS Kalev juhatajana ja jääb ka enamiku Kalevi tütarfirmade nõukogu liikmeks. Samas koosseisus – Heino Priimägi, Marko Kaha, Ülo Suurkask – jätkab ka Kalevi nõukogu.