Kalev Meedia annab välja ajakirju Just, Ärielu, Moto, Sporditäht ja Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Avenüü Professional, Muumi, Basket ja venekeelne Bravo, mis kõik järgmisest nädalast enam ei ilmu.

Auto- ja motoajakirja Moto peatoimetaja Rauno Kais ütles Päevaleht Online’ile, et on jutte ajakirjade sulgemisest kuulnud, kuid ametlikult keegi temaga sellest rääkinud ei ole. „Mina teen oma tööd, valmistan ette ka järgmiste nädalate ajakirju,“ rääkis Kais. „Alati liigub igasuguseid jutte, lasen need ühest kõrvast sisse, teisest välja.“

Ärielu peatoimetaja Kristiina Tamberg ütles, et spekulatsioone on olnud igasuguseid, kuid ei soovinud olukorda täpsemalt selgitada.

Arvutikasutaja tegevtoimetaja Ando Urbase sõnul ei saa hetkel midagi kommenteerida, kuid õhtul tuleb ettevõtte pressiteade. „Me oleme ikkagi börsifirma ja ei saa enne midagi kommenteerida. Nii palju saan öelda, et toimetus tegevust ei lõpeta,“ selgitas Urbas.

Koostöös korvpalliliiduga annab Kalev Meedia välja ka ajakirja Basket. Korvalliliidust öeldi Päevaleht Online’ile, et kuigi maja peal on tõesti kõlakas ajakirja sulgemise kohta liikumas, siis ametlikku teadet seda kinnitamas ei ole.

Kalevi kliendiinfo telefoninumbrilt 1335 öeldi, et kas tellijad saavad oma raha tagasi või mitte, pole praegu selge. Mingeid juhtnööre klienditeenindajatele veel antud ei ole.

AS Kalev Meedia juhatajat Alar Pinki ei ole Päevalehel õnnestunud selgitusteks tabada.

Umbes kella 17 paiku kadus Kalev.ee uudisteprotaalist ka link Kalev Meedia ajakirjade ja nende tellimise leheküljele.

Tänase seisuga on Kalev Meedia maksuametile võlgu 2 796 115 krooni, millele lisandub võlasummalt arvestuslik intress 140 564,22 krooni.

Lisaks on Kalev Meedial võlad ka kontorivahendite finantseerimise ja haldamisega tegeleva 3 step IT ees.

Börsiteate kohaselt ei puuduta ajakirjade väljaandmise peatamine teisi AS-i Kalev Meedia ja tema tütarettevõtja OÜ Eesti Spordikanal meediakanaleid.

OÜ Eesti Spordikanal jätkab telekanalite „Kalev Sport“ ja „Neljas“ edastamist, samuti jätkub möödunud aasta detsembris omandatud raadiojaam Sun FM. AS Kalev Meedia jätkab ka uudisteportaaliga kalev.ee.