Ärimehe sõnul maksab Veerpalu sõna tema silmis palju. "Arvestades, seda kuidas Andrus pühendus, pingutas, töötas, siis... Kui Andrus ütleb, et ta ei ole midagi kasutanud, siis nii on. Olen teda alati uskunud," räägib Kruuda.

Kas Kruuda ei ole pettunud, et Veerpalu nii kaua kohtu vahet loksutati?

"Ütleme nii, et Maa-ameti endine juht Margus Kangur veetis 2006. aastal terve pika sügise trellide taga. Ka minu hea perekonnatuttav Ester Tuiksoo on kogu enda riigikogulase palga kulutanud maadevahetuse kohtuprotsessis õigeksmõistva otsuse saamiseks. Maadevahetuse kohtuasi kestis seitse aastat, nüüd lubatakse meile ses asjas suveks ringkonnakohtu otsust. Koos uurimisega on maadevahetuse asi kestnud kokku 10 aastat. Ma arvan, et Veerpalu üle kohtupidamisest peaks meil Eestis õppust võtma," märgib Kruuda.

Suusaliidu president Sandor Liive ütles hiljuti Delfile, et Andrus Veerpalu kohtuasjale on kulunud ligikaudu 100 000 eurot. Kruuda hinnangul ei tohiks summa nii suur olla. "Spekuleerin, aga ma arvan, et see summa on kordades pisem. Ma ise andsin näpuotsaga raha. Tõesti pigem sümboolse summa," muheleb Kruuda.

Ta ei ütle, milline summa on tema jaoks sümboolne.

Sellest, mida arvavad Andrus Veerpalu tema kohtuvõitluses toetanud ettevõtjad, loe pikemalt homsest Eesti Päevalehest!