Tiger Woods on sõlminud lepingud firmadega Nike, Bridgetone, Golf, Rolex, Monster Energy, TaylorMade ja UpperDeck. Lisaks esindab ta golfi simulaatormängu loojat Full Swing ja erinevaid golfiturniire.

Nike'i esindaja ütles, et skandaal ei mõjuta lepingut Woodsiga, kuid Rolex, Monster ja Bridgestone keeldusid kommentaari andmast, kirjutas CNN.

Politsei pidas Woodsi kinni silmnähtavalt joobes juhtimise eest ning mees tunnistas ka oma vastutust, kuid väitis, et tegemis oli halva reakstiooniga ravimile. Intsident tuli talle halval ajal, sest mees pole võitnud ühtegi suurturniiri alates 2008. aastast.

Forbes on hinnanud Woodsi väärtuseks 740 miljonit dollarit. Woodsi suurim toetaja, Nike, on ka varasemalt mehe ümber keerlevatest skandaalidest mööda vaadanud. 2009. aastal tulid avalikkuse ette Woodsi afäärid teiste naistega, mille järel lõpetasid Gateorade, AT&T, Accenture ja Tag Heuer kõik sponsorlepingud. Nike jättis aga lepingu kestma.

Püsivust on Nike näidanud üles ka teiste sportlaste osas. Näiteks jäi firma Kobe Bryantile truuks 2003. aastal, kui meest süüdistati seksuaalses ahistamises. 2007. aastal mõisteti Michael Vick süüdi koertevõitluse korraldamises ja Nike lõpetas küll lepingu, kuid sõlmis uue viis aastat hiljem.