Kui Forbes kirjutas, et Trumpi administratsiooni põhimõtteks on justkui paigutada kõrgetele kohtadele rikkaid sõpru - kelle varade väärtus on kokku ca 4,3 miljardit dollarit - ja mõne varandust mõõdetaksegi tõesti miljardites, siis Pence'i varanduslikku seisu hinnatakse 800 000 dollarile.

58-aastane Pence ei ole isegi majaomanik - Indiana kubernerina elas ta tema ametipositsioonile ette nähtud residentsis ning kolis seejärel asepresidendile mõeldud elukohta Washington DC's. Seevastu on Forbesi andmetel kolme lapse isal Pence'il õppelaenu võlgasid vähemalt 105 000 dollari ulatuses.

Demokraatidest iiri katoliiklaste perre sündinud, 1980-ndatel vabariiklaste toetajaks ja evangeelse megakiriku rüppe pöördunud Pence paistab silma sellega, et ilmub haruharva avalikkuse ette ilma oma naiseta. Eestissegi tulevad nad koos. Abikaasa Karen on tema usukaaslane ja kuulunud alati mehe lähimate nõuandjate hulka. Ajal, kui Mike Pence oli Indiana kuberner (2012-2016), tehti suisa midagi enneolematut - seati sisse osariigi esimese leedi kabinet.

Vaata ka Pence'i senist karjääri tutvustavat videot: