ELMO kogukonnaga ühinemine võimaldab igal autoomanikul oma seisva sõiduvahendi pealt tulu teenida ja selle kaudu üheskoos keskkonna jalajälge vähendada. Lisaraha teenimise suurus sõltub eelkõige autoomanikust endast, olgu tegu 50, 300 või 500 euroga kuus. Kasuks tuleb iga rahasumma, seega miks mitte panna auto raha teenima, kuniks sa seda ei vaja? ELMO Rent ootab kõiki keskkonnasõbralikke (hübriid-, elektri-) autosid, kaubikuid, mootorrattaid ja tõukerattaid (ka mitteelektrilised).

Kuidas alustada?

Sobiva sõiduvahendi rentimisest huvitatutel tuleb saata kiri aadressil jaga@elmorent.ee, märkides ära oma nimi, e-posti aadress, telefoninumber, sõiduvahendi mark ja mudel ning aasta. Lisaks tuleb juurde märkida kui pikalt plaanid anda oma sõiduvahendi jagamisse, näiteks kas päeva, nädala, nädalavahetuse, kuu kaupa?

Kuidas aitab ELMO Rent?

ELMO kontrollib sõiduvahendi kogukonnale sobivust (eelistatud autod alates aastast 2015), paigaldab autokontrolleri (mis tagab võtmevaba avamise ja auto jälgimise) ning garanteerib, et see enda omanikule ka maksimaalselt tulu teeniks. See tähendab, et kogu turundus ja müük jääb ligi kümneaastase sõidujagamise kogemusega ELMO kanda. Arveldamine toimub korra kuus. Kogukonna liikmena on sul vahepeal võimalik kasutada soodustingimustel ELMO Rendi pargi teisi sõiduvahendeid, et isiklikud sõidud ei jääks sõitmata.

Õnnetusjuhtumi korral aidatakse sind selle lahendamisel (ELMO pakub lahendused, omanik valib välja ja otsustab). Ettevõte tasub ka Kasko omavastutuse ja nõuab selle välja sõitjalt – kõik selleks, et kliendil oleks vähem peavalu.

Jaga
Kommentaarid