Kümme miljonit krooni maksvaid kortereid on kinnisvaraportaali www.kv.ee andmetel müügil kolm, kusjuures kõik asuvad Pirita Rannahoones. Nad on suuruses 160, 190 ja 235 ruutmeetrit. Tõsi, viimane on ilma terrassita samuti 190 m2.

"Sisekujundaja poolt maitsekalt kujundatud ja sisustatud korteris asuvad esik, köök koos majapidamisruumiga, kaminaga elutuba, magamistuba, lastetuba, vannituba koos tualett-ja duširuumiga, eraldi tualett – ning garderoobiruum," seisab ühes kuulutuses.

Sama suure raha eest on müügil ka merest 50 meetri kaugusel asuv maja Pirital, millel on ka oma sisebassein. Maja suurus on 430 m2.

Majade valik on märgatavalt laiem. Näiteks saab osta 1792. aastal valminud pooleldi taastatud mõisa Norra-nimelises külas. Mõis on suuruses 1000 m2, tall-garaaž on suuruses 110 m2 ning allika-äärne hoone on suurusega 120 m2.

Sama summa annab võimaluse ka asjad lahti pakkida Tallinna vanalinnas Toom-Kooli tänaval. Tegu on ainsa objektiga vanalinnas. Tegu on 16. sajandist pärit elamuga suuruses 246,3 m2. See maja vajab lisainvesteeringut remondi näol.

Kakumäel on müügil 530 m2 suurune luksusvilla. Sinna jääb sisse ka kogu sisustus, kaasa arvatud kodutehnika. Mööbel on eksklusiivne - näiteks on toolid kaunistatud Swarovski kristallidega.

"Eksklusiivne söögitoamööbel ostetud otse Itaaliast Milano näituselt (komplektis suur naturaalsest tammepuidust söögilaud, Swarovski kristallide ja kullaga kaunistatud 6 lauatooli, -kummutkapp, diivanilaud, diivan ja -2 tugitooli)," seisab kuulutuses.

Elvas aga on selle raha eest võimalik saada terve kompleks.

"Planeeringuala hõlmab ca 12 000 m2 suurust maa-ala Elva linnas Pikk tänava ja Tuletõrje tänava ristumise vahetus läheduses. Ala haarab täielikult Tuletõrje 2, 2A, 2B, 4, 4A ja 4C kinnistu ning osaliselt kinnistute vahel paikneva jätkuvalt riigiomandis oleva maa ja vähesel määral Pikk ja Tuletõrje tänavate maa-ala," selgub kuulutusest.

Miiduranda on võimalik soetada kaks elumaja merepiiriga krundil. 2004 aastal valmis 309m2 suurune elumaja ja krundil on ka vanem viilkatusega kahekordne elumaja, suurusega ca 130 m2.

See summa on võimalik paigutada ka Tallinna kesklinnas Raua tänaval asuvasse kinnistule, mille on kaks hoonet - 8 korteriga kivitrepikojaga puitelamu 545,6 m2 ja administratiivhoone 122 m2.

10 miljonit krooni on võimalik panna ka raha teenima külalistemaja või hosteli näol.

Narvas Partisani tänaval on müügil 66-toaline hostel, mille elamispind on 1049 m2.

Külalistemajaks on aastal 1900 valminud paekivist hoone Võrumaal. Kinnistul asub külalistemaja ehk peahoone, saun-puhkemaja ja selle taga 2 suurt tiiki. Külalistemajal on majutuskohti kuni 70.