Siin on tema kümme soovitust, mida järgida:

1. Vali hirmu asemel julgus
Edukas olemiseks on tarvis julgust. Selleks, et julge olla, tuleb astuda julgeid samme ja teha vapraid tegusid. Edukas olemises võti on suures osas piiride ületamises ehk tuleb minna kaugemale kui arvad end võimeline olevat: tuleb suunduda tundmatusse. Ja tegelikult ei ole vahet, kas õnnestud või kukud läbi, mõlemal juhul saad vajaliku õppetunni.

2. Usu endasse
Kõik on kinni suhtumises. Negatiivne suhtumine vähendab eduvõimalusi, samas kui positiivne vaade suurendab. Edu luuakse, see ei kuku lihtsalt sülle. Endasse uskudes suudad saavutada praktiliselt kõike.

3. Vali hea seltskond
Äriredelil ülespoole ronimisel on üks olulisemaid tegureid need inimesed, kelle oled endale kaaslaseks valinud. Negatiivsus on nakkav ning kui meeskonnas, eriti juhtide seas, on negatiivne suhtumine levinud, on arenguvõimalused piiratud ja erilist edu ei maksa loota.

4. Sea ise endale sihid
Oluline on teada kuhu ja milleks liigud. Kui valid eesmärgid ise, oled ka motiveeritud neid täitma. Iga täidetud eesmärk tekitab rahulolu ja enda valitud eesmärki täitmisel on sügavam tähendus.

5. Kujutle eesmärki
Kujutlus, visualiseerimine on võimas tööriist, sest mõtetele järgnevad teod. Kujutle endale selgelt eesmärki, mida tahad saavutada, olukorda, kuhu soovid jõuda.

6. Võta väljakutsed vastu
Mägede vallutamine ei lähe kergelt. Lihtsat teed selleks ei ole olemas. Väljakutsed on igasuguse ärilise edu väärtuslik osa ning võimaldab teekonna jooksul sulle vajalikku arengut.

7. Ole läbinägelik ja valiv
Oskus valida loob edu. Sa pead nägema suuremat pilti ning oskama aru saada, millised on need väikesed vajalikud sammud, mis sind lõpuks suure eesmärgini viivad.

8. Ole valmis riskima
Ei elus ega äris ei ole edukuse garantiid. Tundmatu on alati hirmutav, kuid selles on ka võimalused. Seega on riskivalmidus ning haridus olulised, et mõista kas oled õigel teel.

9. Tee seda, mis meeldib
Suurema tõenäosusega saavutad edu, kui tegeled alaga, mis meeldib ning millesse suhtud kirega.

10. Ole tänulik
Kui oled kõige saavutatuga rahulolematu, ei ole võimalik ka oma äri edasi viia. Negatiivsus lihtsalt tapab su arengu. Vaata saavutatule positiivselt ja mõtle, kui hästi sul on võrreldes paljude teistega läinud. Sellise suhtumisega ei suuda sa kannataja rollis olla ning iga pisiasja üle viriseda.