Teiste hulgas müüvad oma väärt "iludusi" väidetavalt Sylvesteri endine aktsionär Sven Ivanov (BMW), pandimajapidaja Andrei Kolesnik (Bentley), betoonimeister Peeter Prangli (Hummer) ning ärimehed Alari Raid ja Sergei Bobkin (mõlemal Mercedes-Benz), kirjutas ekspress.ee.

Porsche-keskus üritab optimistlikult müüa maasturit Cayenne turbo, 2008. aasta väljalase, hind 1,92 miljonit krooni, kuid keskuse juht Andrus Linti sõnul ei lähe müük nii hästi nagu varasematel aastatel ning poole aastaga on müügihind kukkunud 300 000 krooni võrra.

Auto 100 pakub aga üliväikese läbisõiduga Lamborghini Murcielagot, hinnaga 4,2 miljonit krooni ja ettevõtte juhatuse liige Olari Vokk rääkis, et huvi "lambo" vastu olevat tagasihoidlik, kuid mitte finantseerimisraskuste tõttu, sest selliseid autosid ei võeta liisingusse, vaid ostetakse välja.

USAst toodud autode müügiga on püsti hädas firma USACAR Trade, millel on "laos" mitukümmend masinat, tõsi, suur osa neist umbes poole miljoni kroonised.
Juhatuse liige Henri Holm kurtis, et näiteks 4,2-liitrine Maserati GranTurismo ei leia kuidagi 1,8 miljoniga ostjat ning väga raske on üldse midagi müüa kallimalt kui 200 000 krooni.
Kasutatud uhkete autodega kaupleval Sportauto.ee'l minevat aga kenasti, ettevõte ootab tänavu lausa müügirekordit. "Alles läinud nädalal läks üks Audi RS4 Serbiasse, üle-möödunud nädalal aga Corvette Slovakkiasse," tõdes saidi üks omanikest Kristjan Pappa.