2011. aasta kevadeks kujunes olukord, kus Moskva Pank oli müünud enamiku varem neile kuulunud aktsiatest erinevatele ostjatele, kellest suur osa olid Küprose firmad. Uute aktsionäride vähese läbipaistvuse tõttu ei leppinud tekkinud olukorraga Finantsinspektsioon, aga samuti Krediidipanga juhid, teatas krediidipank.

Mis meid puudutab, siis selline aktsionäride ring, nagu Krediidipangal praeguseks on kujunenud, ei ole vastuvõetav. Teeme kõik juhtkonnast oleneva, et olukorda muuta," sõnas krediidipanga juhatuse esimees Andrus Kluge.

Käesoleva aasta märtsi lõpus ongi olukord muutunud ja Krediidipanga aktsionäride hulgas ei ole enam Küprose ettevõtteid. Nende aktsiaid on ostnud Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni juriidilised ja eraisikud.

Ühtlasi sõlmis Moskva Pank 2011. aasta sügisel oma aktsiapaki müümiseks lepingu Šveitsi ettevõttega RLS Finance SA.

Tehingu realiseerumiseks omandas Moskva Pank kaasaktsionäridelt ligi 27% aktsiaid, seega on Moskva Pangal hetkel kokku ligi 44% Krediidipanga aktsiatest.

Krediidipanga juht Andrus Kluge on toimunud arengutega rahul ja loodab, et kõik aktsionäride ringi kuuluvad investorid on nõus kaasa aitama panga arendamisele ning soovivad selleks teha konstruktiivset koostööd.

2012. aastal tähistab Krediidipank oma 20. sünnipäeva. Panga asutas 1992. aastal esimene taasiseseisvunud Eesti Panga president Rein Otsason.

Krediidipank on universaalpank, mis pakub nii eraisikutest kui väikeettevõtjatest klientidele laia valikut hoiustamis-, arveldus- ja finantseerimisteenuseid.