Varem Cirkle K mootorikütuste eest vastutanud Ivo Poppil on pikaajaline kogemus telekommunikatsiooni ja jaemüügi valdkonnas. Pärast Tartu Ülikooli juhtimise ja turunduse eriala lõpetamist töötas ta Click & Grow turundusjuhina ning juhtis seejärel neli aastat Elisa eraklientide kõne- ja mobiilse interneti tooteportfelle.

Otsus liituda IPF Grupi Eestis tuntud kaubamärgi Credit24 tiimiga sündis Popi sõnul kiirelt, sest täna on tarbimislaenu positsioon tarbija igapäevases finantskäitumises üha enam tugevnemas.

„Väike- või tarbimislaenust on erakliendi jaoks kujunenud moodne, mugav ja igapäevane rahastamise võimalus eluliste olukordade lahendamiseks,“ rääkis Popp. „Igal inimesel tuleb mõnel hetkel ette ootamatuid ja planeerimata rahalisi väljaminekuid või avaneb tal mõni seni kättesaamatu võimalus, mille kasutamiseks tuleb kiiresti reageerida. Sellistel juhtudel saamegi meie taustajõuna aidata.“

Valdkonna ühe liidrina seab Credit24 Popi sõnul eesmärgiks, et keeruline finantsmaailm oleks tavainimesele lihtne ja läbipaistev.