Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin lausus, et kuigi tavapäraselt on lihavõttepühad parvlaevaliinidel aasta esimene suurem katsumus, läks tänavu üle ootuste rahulikult ning ilma pikemate ooteaegadeta.

"Erilist heameelt võib tunda selle üle, et Rohuküla-Heltermaa liinil võttis parvlaev Muhumaa peale kõik sadamasolevad sõidukid ka tippaegadel. See on uus tase, mille nimel oleme tööd teinud, kuna kitsaskohaks on olnud just tippaegade teenindusvõimsus. Praegu on võimsust rohkem kui nõudlust, sest reiside täituvus Hiiumaa ja mandri vahelisel liinil ei ole alates Muhumaa liiniletulekust veel kordagi olnud 100%," rääkis ta.

"Ka Kuivastu-Virtsu liinil läks pühade kohta hästi - parvlaevad Regula ja St Ola liiklesid maksimaalse üleveovõimsuse tagamiseks nii neljapäeval kui pühapäeval vabagraafikul ning üle tunniseid ooteaegu ei tekkinudki," ütles Hiiuväin.

Hea lugeja, kas sina oled praamiliiklusega rahul? Saada oma arvamuslugu meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi!