“Kui Kännu Kuke ostab Margus Fink, siis ei saa seda Vadim Polištšuk, kui selle ostab Meelis Lao, siis ei saa seda Boriss Danilov,” ütles Meelis Lao EPL Online’ile. Ta välistas võimaluse, et üks ostja võiks mitme pakkumise taga olla.

Lao sõnul on Fingi ja Polištšuki äriplaanid liiga erinevad, et nad saaksid enampakkumisele koos minna. “Vadim tahab sinna jälle midagi turu sarnast teha, Margus Fink on ostnud viimasel ajal endale hooneid kinnisvara arenduseks,” selgitas Lao. Lao kavatseb Kännu Kukest kujundada vabaajakeskuse.

Kännu Kuke ostmise pakkumise on teinud ka selle praegune rentnik OÜ Henim, mille juhatuse ainus liige on Vadim Polištšuki ihukaitsja Valeri Kuznetsov.

Kuznetsov oli mullu sügisel vahi all süüdistatuna Mait Metsamaa mõrva vahendamises. Politsei versiooni kohaselt tellis mõrva Polištšuk, kes viibis samuti lühikest aega vahi all.

Teise pakkuja, advokaat Margus Fingi abikaasa Eve Fink toetas abilinnapeana Keskturu erastamist tollastele rentnikele, kelle taga seisis tollane turu kommertsdirektor Polištšuk.

1,3 miljoni kroonise alghinnaga Kännu Kuke ostupakkumiste esitamise tähtaeg on teisipäeval.