Suure Lombi taga Californias valmistab mänguruumide ehitamisele spetsialiseerunud perefirma eksklusiivseid muinasjutumaju.

Hirmkallite lastele mõeldud puumajade valmistamine ja müük näivad pealtnäha kindlasti ebaotstarbeka riskiärina. Igaüks, kes nisˇiäri ajamise suhtes praegu veel ebaleval seisukohal, võib aga innustust saada John Danielsist. Ligi kümme aastat tagasi kahe venna ning ühe peretuttava rajatud ulmeliste mängumajade tootmine annab praegu tööd 40 inimesele. Nagu elu näitab, on võimalik siiski ka sellises sektoris oma kaarte õigesti lauale pannes edukalt toime tulla. Daniels Wood Land kaubamärgi alt on piraadi- ja muud muinasjututeemalised puumajad rõõmu toonud lastele nii Hiinas, Jaapanis, Jordaanias, Saudi-Araabias, Kanadas, Hispaanias kui ka Mehhikos. Firma kodulehel lubatakse igale kliendile ainulaadset maja.

Majade ehitamisel on mõeldud lapse privaatsele mängunurgale, samas on majaga liidetud ka kõikvõimalikke muid atraktsioone alates liumäest lõpetades näiteks köisrajaga. Samuti lubab firma valikuvariante erinevate stiilide poole pealt. Kellele meeldib ahvimaja, saab ahvimaja, kes ihaldab koduõue mereröövli-teemalist onni, saab sellegi. Õigupoolest müübki firma lisaks mängumajale emotsioone, võimalust unikaalse majaga massidest eristuda ning turvalist võimalust koduste vahenditega lapse füüsilist aktiivsust toetada.

Krõbeda hinnaklassiga majadele antakse 15-aastane garantii, niisiis rõõmu ja tegevust pakutakse lapse sünnist sisuliselt täisealiseks saamiseni. Nagu arvata võib, leidub veerand miljoni krooni kanti jäävate mängumajade ostjaskonnas ka prominentseid tegelasi. Firma kodulehelt võib lugeda, et analoogseid muinasjutumängumaju ilutseb selliste kuulsuste aias nagu Clint Eastwood, Vanessa Williams ning mitmed NBA staarid. Trepid, liumäed, köisrajad, rõdu ja muud aksessuaarid aitavad pakkumisel olevad standardmudelid eripäraseks muuta.