Arendaja soovib rajada kahe hektari suurusele Smuuli tee kinnistule kuni kahekorruselise kaubanduskeskuse ja selle peale kaks kuni kaheksakorruselist büroohoonemahtu. Suures osas hoonestamata kinnistu, mille sihtotstarve on ärimaa, omanik on OÜ Smuuli KVP. Detailplaneeringu eskiisi koostas K-Projekt AS.


Linnamäe tee kinnistute detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on anda võimalus rajada 2,46 hektari suurusele maa-alale kuni kahekorruseline kaubanduskeskus ning ühekorruseline parkimismaja. Planeeritav maa-ala asub Priisle asumis perspektiivse Rahu tee ja Linnamäe tee vahelisel alal. Praegu paiknevad alal kaks 1990-ndatel aastatel ehitatud ühekorruselist ärihoonet, kus tegutsevad väikesed poed, teenindusettevõtted ja kasiinod. Linnamäe tee 73 kinnistu on hoonestamata ning täiesti hooletusse jäetud.


Detailplaneeringuga parandatakse ka liikluskorraldust Linnamäe teel ning rajatakse täiendavat haljastust.


Planeeritavasse alasse jäävate kinnistute omanikuks on Maxima Eesti OÜ ning planeeringu eskiisi koostas taaskord K-Projekt AS.


Peale detailplaneeringute algatamist korraldab Lasnamäe linnaosavalitsus nende lähteseisukohtade ja eskiislahenduse tutvustamiseks avaliku arutelu.