Tallinna linnavalitsus kavatseb kolmapäevasel istungil võtta vastu Narva mnt 152 kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu, mis näeb ette 3,9 ha suurusele alale 16-korruselise hotelli, sama kõrge korterelamu, meelelahutuskeskuse ning parkimismajaga viiekorruselise kaubanduskeskuse ehitamise.

Planeeritav ala paikneb Lasnamäe linnaosas Kuristiku asumis Narva maantee ja Mustakivi tee ristmiku läheduses. Selle lõunapiirile jääb Rahu tee.

Abilinnapea Kalev Kallo sõnul on Narva mnt 152 ärimaa sihtotstarbega kinnistu Tallinna linna omandis ning sellele on seatud kasutusõigus OÜ Utis MV Ehitusele.

Planeeringualasse on haaratud ka kinnistuga piirnevad, põhiliselt teede, haljas- ja jäätmaaga riigi omandis olevad kinnistamata maaribad.

Lähiümbruses on viie- ja üheksakorruseliste elamutega hoonestatud alad. Planeeringualast läänes asuvad tenniseväljakud ning Mustakivi ja Läänemere tee nurgal bensiinijaam.

Tallinna üldplaneeringus on planeeritav ala mõeldud eeskätt kaubandus-, teenindus- ja vaba aja harrastustega seonduvatele ettevõtetele ja asutustele. Perspektiivse Rahu tee äärne tsoon on Tallinna üldplaneeringu kohaselt ette nähtud magistraaltänavate ärivööndiks, kuhu võib rajada põhiliselt kaubandus-teenindusettevõtteid.

Planeeringuala piirile piki Mustakivi teed ja Narva maantee äärt on kavandatud haljaskoridor koos liikumisrajaga, mis tuleb säilitada hoonestusvabana.