Kui üle-eelmisel aastal kasvas grupi käive 0,15 protsenti 30,8 miljoni euroni, siis mullu vähenes see 38,5 protsendi võrra 18,9 miljoni euroni. Kasumit teenis ettevõte samas 909 000 eurot, aasta varem oli kasuminumber 650 000 eurot, kirjutab ERR.

Grupi ettevõtetes töötas 2018. aastal keskmiselt 204 töötajat ning ettevõtte palgakulu oli makse arvestamata ligi kolm miljonit eurot. Juhatuse ja nõukogu liikme tasu maksti neljale liikmele kokku 74 211 eurot.

Holostovi Kinnisvarahalduse gruppi kuuluvad Compakt Kinnisvara, Peetri Keskus, Peetri Kvartal, Compakt Varahaldus, Varamaad Kinnisvara, Aquatal, Compakt Maadehaldus, Compakt Capital, Compakt Haldus, Muratsi Maja, Tolli Vara, Mändjala Motell, Raadio Kadi, Tuulaja, Tuule Piletikeskus, Tuule Liinid ning aktsiaseltsid Väinamere Teenindus ja Saare Erek.

Grupi ettevõtetel oli ligi 4,7 miljonit eurot lühiajalisi laene ning 13,5 miljonit pikaajalisi laene.

Leedole kuuluv Saaremaa Laevakompanii teenindas aastaid mandri ja suursaarte vahelisi laevaliine, kuni riigifirma Tallinna Sadam viimaks liinide teenindushanke võitis. Praeguseks on Saaremaa Laevakompanii pankrotis.