Vastupidiselt paljude ootustele ei ole uus Moskva mitte mingil juhul legendaarse kohviku kloon, kirjutab Eesti Päevaleht. Peale Moskva saiakeste, nime ja koha ei meenuta midagi väärikat legendi. Pigem on eesmärgiks tekitada uus legend.

Tegu saab olema tõeliselt mitmekülgse kohaga, kus üsna omaette funktsioneerivad kaks korrust. Esimesel hakkab olema suur valik teed-kohvi, kooke-saiakesi ja kiiresti soojendatavaid kergeid roogi.

Teine korrus on jagatud kaheks — Harju tänava poolne osa on avatud iga päev kohvik-restoranina (päevakokteilid, hommikusöögimenüü ja põhimenüü) ning “klubisaal”, kus kolm korda nädalas hakkavad toimuma klubilised üritused DJ-de, tantsijate ja muu heaga.

Muusikaks hakkab olema pehme R&B ja nostalgilised 80nate-90ndate hitid, mitte niivõrd viimase nädala moemuusika. Edevamatele linnakodanikele on suvel avatud välikohvik. Moskva uksed on lahti kella 8.30st kuni 24ni.

Kohviku omanikeks on viiest inimesest koosnev sõpruskond, kes on varem ametis olnud Võitleva Sõna, Spiriti ja Coffikuga ning peakokaks Nokus kuulsust kogunud Toomas Lääts.