Ettevõte asub endiselt väikses Taani linnakeses Billundis, kus elanikke 6155. Nad on suutnud teha kena äri - plastmassi kilohind on umbes 1 dollar, nende toodete kilohind on aga 75 dollarit.

Viimastel aastatel on Lego käive tõusnud ning taas ollakse maailma suurim mänguasjatootja. eelmisel aastal teeniti tulu 900 miljoni naela eest, mis on umbes sama, mis Facebooki. Müüginumbrid tõusid 10% 2,8 miljardini.

Lego juhiks sai raskel ajal Joergen Vig Knudstorp, kes võttis toona firma juhtimise üle Kjeld Kirk Kristiansenilt. Viimane oli Lego looja lapselaps. Just seda liigutust peetakse Lego uue tõusu alguseks.

Kuid huvitav on ka see aspekt, et Lego tõusu taga on noorte lapsevanemate endi nostalgia. Nii väitis David Beckham hiljuti, et paneb siiani koos lastega legosid kokku. Analüütikute sõnul meeldib lapsevanematele tutvustada oma lapsepõlve mänguasju oma lastele.

Lego müüs 2006. aastal maha Legolandi ning on nüüd üha enam vaatamas hoopis veebi. Youtubes võib leida suurel hulgal lego-teemalisi videoid ning ettevõte püüab seda enda kasuks üha enam ära kasutada.

Ka kinodes jooksev Lego film toob mänguasjatootjale populaarsust juurde.

Tõusu laineharjal mõtleb Lego ka laienemise peale. Eriti ahvatleb neid Hiina turg, 2016. aastal ehitatakse sinna tehas.