Buffett teab, et sa oled nõrk. Isegi, kui sa aeg-ajalt teed trenni, siis mingil ajal ei saa sa üle ega ümber tema ettevõtte valduses olevate firmade toodangust. Buffett usub tervist kahjustavasse ja halba toitu. Ta tarbib seda ise ning on avastanud ka, et sellega on võimalik teenida hunniku raha.

Vaatame lähemalt tema impeeriumi „paha toidu" poolt:

1940. aasta: Buffett on olnud Coca-cola investor alates ajast, mil ta seda lapsena ukselt-uksele käies müüs. 2014. aasta lõpuks oli Berkshirel 9,2% Coca-Cola Company aktsiatest.

1972. aasta: Berkshire ostab firma See's Candies ja maksab selle eest 25 miljonit dollarit.

1998. aasta: 585 miljoniga ostetakse Dairy Queen.

2008. aasta: Hathaway pani välja 6,5 miljardit, et aidata Marsil osta närimiskummitootja Wm. Wrigley Jr.

2013. aasta: Buffett otsustab 12,25 miljardit panna selle alla, et osta ketšupit ja pakitoite tegev ettevõte HJ Heinz.

2014. aasta: Berkshire finantseerib tehingut, mille käigus Burger King ostab Tim Hortonsi sõõrikuimpeeriumi. Nad panustavad 3 miljardit ja saavad edaspidi 9% selle iga-aastasest kasumist.

Eelmisel nädalal sai teatavaks, et mees kavatseb ühendada Kraft Foods Groupi ja Heinzi. Nende liitumisel sünniks maailma suuruselt viies toidu- ja joogitootja. Seal toodetakse ketšupit, snäkke, karastusjooke, igasugu juuste, aga ka näiteks meilgi tuntud Gevalia kohvi.

Buffetti menüü

Buffett on ise tuntud kui mitte just kõige tervislikuma menüü nautija. Tema dieet koosneb cheetostest, lagritsast ning kartulikrõpsudest. Ta joob hommikueine kõrvale coca-colat ning selle söömaaja peamiseks roaks on tihti jäätis.

Ta on ise oma söömise kohta öelnud, et ta toitub nagu 6-aastane, sest selles vanuses laste seas on suremus kõige väiksem.

Äristrateegia on mehel aga väga selge. „Ükski äri ei ole kunagi luhtunud siis, kui kliendid on rahulolevad," ütles ta ühel Coca-Cola üritusel.