"Minu roll on praegu tuua ta ka moraalselt toiduärisse sisse, et ta ei mõtleks enam nagu meelelahutusvaldkonna finantsjuht või tegevjuht, vaid mõtleks kui toidutööstur,“ ütles Avila uus ülemus Leis aripaev.ee-le.

„Tegutseme nii erinevatel turgudel - Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Venemaa - ja meil oli just vaja sellist rahvusvahelise kogemusega finants- ja üldjuhtimise inimest, kes ei oleks mitte ainult Eesti jaoks, vaid suudaks panna erinevad riigid ühte sammu käima,“ rääkis Leis

Kui palju annab Avila liitumine Premia Foodsile kui firmale juurde? „Väga palju annab juurde. Tippjuhtkond on firmale väga oluline, kas nad suudavad ettevõtet ka raskel ajal arendada või mitte,“ vastas Leis ja lisas, et kuna lähiaastatel plaanitakse veel laieneda, on oluline, et oleks sobiv meeskond, kellega seda teha.

Täna selgus, et alates märtsi algusest on Olympic Entertainment Groupi endise juhatuse esimehe Andri Avila uueks töökohaks AS Premia Foods, kus ta täidab juhatuse liikmena finantsdirektori ülesandeid.