Puhaskasumiks kujunes 22,1 miljonit krooni ning ettevõtte rahavood äritegevusest olid positiivsed 28,4 miljoni krooni ulatuses. Omakapitali tootluseks kujunes ettevõtte teatel 36%.
Kolme kuuga teenindati 32 545 lendu, mis on 10,3% ehk 3035 lendu rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Kasvutempo ületab endiselt tunduvalt Euroopa keskmist lennuliikluse kasvutempot, mis oli 5,4%.

Lendude arvu kiirest kasvust viimastel aastatel on kasvanud ka lennujuhi arvestuslik töökoormus. Ettevõtte suurimaks kuluartikliks ongi just tööjõukulu, mis on aastaga kasvanud 17,5%, sealjuures kasvas töötajate arv 109-lt 119-le ehk 10 inimese võrra.

Töötajate kasv sisaldab ka Tartu Lennukolledži lõpetanud nelja uut lennujuhti ning Saksamaale lennujuhi väljaõppele saadetud nelja uut lennujuhikandidaati. Just lennujuhid on oma vastutusrikka ja stressirohke töö tõttu ülemaailmselt hästi tasustatud, nii ka Lennuliiklusteeninduse ASis – lennujuhi keskmine aastapalk ületas 2006.a poole miljoni piiri, mis teeb keskmiselt üle 40 000 krooni kuus.
Tagamaks kasvava liiklusega toimetulekut ka pikemas perspektiivis on lisaks lisandunud uutele lennujuhtidele alustatakse uute õpilaste saatmist Saksamaale kutseoskusi omandama ka sel aastal.