Kontuur Leo Burnett poolt loodud infotelefoni 1188 telereklaam "Gruusia" võitis kogu festivali Grand Prix, millega kaasnes tiitel "Festivali parim loovtöö". Otseturunduse kategoorias tunnistati Grand Prix vääriliseks Leo Expressi poolt loodud aktsioon "Väike kiri Eestist" tootmisagentuurile Print House.

Festivalil äratasid tähelepanu ja pärjati oma kategoorias esimese auhinnaga Leo Expressi loodud välireklaami kampaania "Tasuta" Rimi supermarketile ning trükireklaam "Veri" Skorpioni Julgestusteenustele. Parimaks omas kategoorias tunnistati Kontuur Leo Burneti telereklaam "Sein" Honda CR-V-le ja Statoil Eesti raadioreklaam "Koerad".

"Kui lisada eelmiste aastate võidud Golden Hammeril ja Kiievis, siis Kontuur Leo Burnett on kindlalt enim rahvusvahelisi reklaamiauhindu võitnud loovmeeskond Eestis," jagab Kontuur Leo Burneti loovjuht Urmas Villmann tunnustust oma meeskonnale.

Kuuendat korda Kiievis toimunud rahvusvahelisel reklaamifestivalil osales kokku 2226 tööd 13 riigist. Eestit esindasid Leo Burnett Grupp Eesti ettevõtted ja reklaamiagentuur Zavod ajalehele Postimees toodetud telereklaamidega. Festivalile laekunud töid hindasid lisaks reklaamiagentuuride juhtidest ja loovjuhtidest koosnevale pea?üriile veel reklaamitellijate, disainerite, arhitektide, interneti, meedia ja professionaalsete ajakirjanike ?üriid.

Leo Burnett Grupp Eesti juhatuse esimehe Madis Laasi sõnul annab edu rahvusvahelistel konkurssidel tunnistust sellest, et aeg on vaadata Eesti ja Balti riikide piiridest kaugemale ja asuda vallutama Euroopat. "Eesti reklaamitegijate loominguline potentsiaal ja töökvaliteet on sellisel tasemel, et juba lähitulevikus võib sellest tööstusest kujuneda üks Eesti tuntumaid ekspordiartikleid," lisas Laas.

Leo Burnett Grupp Eesti oli võidukas ka Eesti reklaamiagentuuride omavahelises konkurentsis, võites 2005. aasta märtsis reklaamikonkursil Kuldmuna 2004 pea 35% kõikidest väljaantud auhindadest.

Leo Burnett Grupp Eesti on suurim turunduskommunikatsiooni alaseid täisteenuseid pakkuv agentuuride ühendus Baltikumis, kuhu kuuluvad agentuurid Identity, Kontuur LB, Leo Express ja Royal Service, MediaBroker ja Print House.