Kui kell lähenes 10nele, naelutasid inimesed oma pilgud seinal olevatele suurtele ekraanidele, kus hakati minut enne kauplemise algus tagurpidi numbreid nullini loendama. Kui jäänud oli kümme sekundit, hakkas rahvas valjusti skandeerima viimaseid sekundeid.

Aktsia tõusis esimeses tehingus ja rahvas oli rõõmus. Esimene börsitehing tehti LHV Groupi aktsiaga hinnaga 7,25 eurot, mis tegi tõusuks võrreldes avaliku aktsiapakkumise hinnaga (IPOga) 4,3%. Investorid said osta emissioonist aktsiaid hinnaga 6,95 eurot tükist.

Enne kauplemise algust näidati videomeenutust Tallinna börsil toimunud esimesest tehingust, kui president Lennart Meri ostis Hüvitusfondi võlakirju.

Tegemist oli tavatu börsile tulekuga, kuna tavaliselt toimub sellekohane avaüritus Tallinna börsi ruumides. Sestap käisid LHV Groupi juhid hiljem helistamas Tallinna börsi ruumides olevat börsikella.

LHV Grupi juht Erkki Raasuke naljatles, et nad lugesid 21. korrusel töötajatele edukaks börsistardiks sõnad peale, et rentslis magada ei tohi.

Aktsia tippmargiks jäi esimesel börsipäeval 7,44 eurot, mis tegi tõusuks 7,1%. Madalaim hind oli 7 eurot. Aktsia hinnaareng nii rõõmustav ei olnud. Esialgse hinnahüppe järel läks sedasi, et mida kellaaeg edasi, seda madamale vajus aktsia hind. Siiski lõpetas aktsia börsipäeva IPO hinnaga võrreldes plussis. Aktsia tõusis IPO hinnaga võrreldes ühe protsendi, 7,02 eurole.

Kuigi LHV Groupi aktsia oli täna pikka aega Balti börsidel suurima käibega aktsia, muutis pilti Olympic EG avaldatud dividenditeade. Balti börsidel oli suurim käive Olympic EG aktsial (1,45 miljonit eurot). LHV noppis hõbeda 902 539 eurose käibega. Pronksi sai Šiauliu bankase aktsia (392 106 eurot).

Tehingute arvult ei olnud LHV aktsiale võrdset. Balti börsidel tehti kokku 1008 tehingut, millest LHV aktsiaga 406. Balti börside aktsiakäive oli 3,55 miljonit eurot, millest LHV aktsia viilakas oli 25%.