LHV Groupi nõukogu esimehe Rain Lõhmuse sõnul saab LHV Group juhi, kellel on olnud suur panus LHV ülesehitamisesse. "Panga jaoks on kõige olulisem valdkond krediidivaldkond. Madis on teinud suurepärast tööd selle juhtimisel. LHV krediidikahjud on olnud panga kohta pea olematud ehk jäänud Madise juhtimisel vaid paarisaja tuhande euro juurde," ütles Lõhmus.

"Madis tunneb LHV-d ja meie ettevõtte kultuuri peensusteni. Ta on näidanud ennast võimeka juhina ning täitnud väga olulist rolli LHV ülesehitamisel ja meie näo kujundamisel," lisas Lõhmus.

"LHV ees seisavad suured väljakutsed, aga ka suured võimalused. Pidevalt täienevate regulatsioonide, negatiivsete intressimäärade, poliitiliste otsuste ja konkurentsiga turul ei tule mitte ainult toime tulla, vaid need tuleb pöörata kliendi rahuoluks, hoiustajate turvatundeks, sobivateks laenutoodeteks ning ettevõtte väärtuse kasvuks. LHV soovib ka tulevikus olla ettevõte, kes otsib ettevõtte väärtuse kasvu nii kodu- kui võimalusel ka välisturgudel," ütles Madis Toomsalu.

Toomsalu alustas 2007. aastal LHV-s aktsiaanalüütikuna. Pärast pangalitsentsi saamist 2009. aastal asus Toomsalu tööle krediidianalüütikuna ja 2011. aastal sai temast krediidianalüüsi osakonna juht. 2012. aastal sai Toomsalust panga krediidijuht ja krediidikomitee liige ning 2014. aastast krediidikomitee esimees. Toomsalu on omandanud 2009. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis bakalaureusekraadi ärikorralduse erialal ja 2011. aastal magistrikraadi avaliku sektori rahanduse erialal.