LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu ütle, et veebruar oli LHV jaoks keskpärane kuu. "Panga klientide arv kasvas 1800 võrra, mis lühemat kuud arvestades on hea tulemus. Samas mõjutasid grupi kasumit lisaks lühemale kuule pensionifondide valitsemistasu alanemine 6% võrra ning panga tavapärasest suuremad allahindlused, mis olid peamiselt seotud IFRSi mudelipõhiste allahindluste muutustega. Varasemalt mainitule muudab IFRSi-põhine arvestus allahindluste kajastamise senisest kõikuvamaks. Oluline on siiski, et seejuures on LHV krediidiportfell tugev, põhjalikuma jälgimise all on vaid üksikud kliendid," ütles ta.

"LHV Pank on kiiresti kasvav, mistõttu suurendasime veebruaris panga aktsiakapitali 10 miljoni euro võrra. Peamiselt on selle eesmärgiks laenuportfellide kasvu toetamine."

"Veebruaris teavitasime avalikkust, et Ühendkuningriigi Finantsjärelevalve amet andis LHV Pangale loa Ühendkuningriigis filiaali avamiseks. Ühtlasi avaldasime veebruaris ka LHV 2018. aasta finantsplaani ja 5 aasta prognoosi. Teistest olulistest sündmusest valis Euromoney LHV privaatpanganduse Eesti parimaks," lisas Toomsalu.