Lidl soetas Eestis kuus kinnistut, jätkas läbirääkimisi ka teiste potensiaalsete kinnistute omanikega ja ettevõttele väljastati kaks ehitusluba. Firma kahjum eelmisel aastal oli 3,4 miljonit eurot, mis plaanitakse katta järgmiste aastate kasumi arvelt.

Praegusel hetkel on ettevõtte põhiliseks tegevusalaks kinnisvara soetamine Lidli kaupluste ehitamise eesmärgil.

Keskmiselt töötas eelmisel aastal Lidlis 18 täistööajaga töötajat.

Tänavu jätkatakse kinnisvaraobjektide väljaarendamise ja omandamisega, sh detailplaneeringute koostamisega ja hoonete projekteerimisega. Ettevõte kavatseb alustada esimeste poodide ehitust.

Lidl ostis 2017. aastal Sõpruse puiestee 153 kinnistu. Tänavu veebruaris vormistati Lidl Eesti OÜ Põhja-Tallinnas asuva Paavli tänav 10 omanikuks.

29. jaanuaril kinnitas Tartu linna valitsus detailplaneeringu Tartus Kalda tee 29 krundi osas, kuhu tõenäoliselt Lidl omanikuna enda kaupluse ehitab. Tartus on Lidl huvi tundnud veel kruntide vastu Turu tänaval ja Lõunakeskuse lähistel. Narva plaanitakse tõenäoliselt kaht kauplust.

Mullu sügisel ütles Lidli Soome juht Lauri Sipponen ajalehele Kauppalehti, et Saksa odavpoekett kavatseb Eestis ja Lätis kauplused avada 2020. aastal.