Danel Tuusis on majandusminister Urve Palo nõunik. Tuusis on EBS-i korraline dotsent. Ta kirjutab enda kohta EBS-i veebiküljel, et on tegelenud investeerimispangandusega, väärtpaberitega ja rahvusvahelise rahandusega.

Tuusisel on 2010. aastast doktorikraad Tartu Ülikooli majandusteaduskonnast. Täiendanud on ta end erialaselt mitmes Euroopa ja Ameerika ülikoolis.

Mitmekülgse töökogemuse olevat Tuusis saanud ETK-s, Forekspangas, Valior Grupis, Kuusakoski Baltic Holdingus. Samuti on ta osalenud mitme ettevõtte nõukogu töös. Ka olevat ta investeerinud ja nõustanud ettevõtteid nii Eestis kui väljaspool Eestit.

Tuusis oma Kromotek Holdingut, mis tegeleb erinevate kaupade vahendustegevusega, ja osaühingut Prokter. Viimane tegeleb kinnisvarahaldusega.

Mullu sügisel kandideeris Tuusis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas Saue vallavolikokku, kuid ei osutunud valituks, sest sai ainult 28 häält.

Indrek Kaju tuli mõni aasta tagasi Nestest ära. Praegu on ta osaühingu Kaugatoma osanik. See tegeleb juhtimisalaste konsultatsioonidega.