Firma müügitulu kahanes 21 protsenti 10,3 miljoni euroni, sellest 6,3 miljonit moodustas müük Eestis ning 2,4 miljonit müük Leedus, kirjutas BNS.

Ettevõte märgib 2011. aasta majandusaasta aruandes, et varasematel aastatel toimunud sortimendi muutus odavamate toodete suunas on peatunud ning osaliselt tagasi pöördunud majandusraskuste eelsesse aega. Uvic tootis 2011. aastal sarnases koguses erinevaid poolfabrikaate, kuid seoses toodete hinna muutumisega on selle segmendi käive suurenenud.

Mullu saatis ettevõte esimesed proovipartiid toodetega Venemaale, ettevõtte eesmärgiks omada lepingutega kaetud tellimusi Venemaa turult 2012. aasta kolmandas ja neljandas kvartalis.

Vandeaudiitor märkis ettevõtte aruandes, et firma bilansis kajastatud ostjatelt laekumata arveid, muid nõudeid ja laekumata intresse kokku summas kuus miljonit eurot, millest aastaaruande koostamise kuupäevaks on oluliselt maksetähtaega ületanud ja laekumata üle ühe miljoni euro.

Ettevõtte keskmine töötajate arv ettevõttes 2011. aastal oli 100 ja eelmise aasta tööjõukulu oli 1,4 miljonit eurot. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest ja neile maksti töötasudeks 48 841 eurot.

Aruandeaasta kahjumi kattis ettevõte eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt, bilansipäeva seisuga on ettevõtte jaotamata kahjumiks 7,5 miljonit eurot.

Uvici põhilised turud põhitegevusel on Eesti, Läti ja Leedu, kus ettevõte müüb oma tooteid läbi suurte jaekettide. Lisaks oma kaubamärkide all müüdavatele toodetele toodab Uvic üle 40 nimetuse tellija kaubamärgiga tooteid.