Et BCG sõlmis ka auto24.ee ja kuldnebors.ee ostulepingu, oli vaja taas konkurentsiameti luba tehingule. Nii suurt koondumist amet ei lubanud ja seetõttu müüs BCG soov.ee.

„Saime soov.ee osta kiirmüügihinnaga,“ ütles UP Investi tegevjuht Sven Nuutmann Ärilehele. „Meil on selle üldkuulutusteportaali opereerimise pikaajaline kogemus.“

Taas müügiks UP Invest soov.ee'd ei osta. Edaspidi plaanitakse seda portaali edasi arendada. Mõnes mõttes hakkab soov.ee konkureerima osta.eega, kuigi viimane on ikka oksjonikeskkond.

Tehingu hinda ei osapooled ei avalikusta.

Ka antud tagasiostutehing vajab konkurentsiameti luba.

"Konkurentsiametil on hetkel veel pooleli AllePal OÜ / Auto24 AS-i ei VIN Solutions OÜ koondumise menetlus," kommenteeris konkurentsiamet. "Kuna AllePal OÜ kontsernile kuulub kuulutuste portaal Soov ning Auto24 AS kontsernile kuulub kuulutuste portaal Kuldne Börs, siis on AllePal OÜ pidanud otstarbekaks kattuva äritegevuse (üldiste kuulutuste portaali Soov) võõrandada UP Invest OÜ kontserni ettevõtjale. Media Investments & Holding OÜ ja AllePal OÜ ettevõtja osa koondumise teade esitati Konkurentsiametile 22.11.2019."