Norde Centrum on avatud enam kui kümme aastat tagasi, kui linnaruum ja kaubandusturu olukord olid tänapäevast erinevad. Oleme seisukohal, et keskuse unikaalse asukoha potentsiaali südalinnas reisisadama vahetus läheduses annaks ära kasutada palju paremini kui seda hetkel tehtud on. Meie eesmärk on muuta Norde Centrum moodsaks, nii turistile kui ka kohalikule elanikule huvi pakkuvaks laia kaubavalikuga ostukeskuseks.

Planeerime suurendada moekaupade valikut, restoranide, toitlustuskohtade arvu ning avada uue tervise- ning ilugalerii. Moekaupluste uuendamise algust tähistab meie keskuses selle aasta märtsis avatud teine SportsDirecti kauplus Eestis. Lisaks SportsDirectile on meil kavas avada veel mitmeid uusi ja põnevaid südalinnast puuduvaid moekauplusi. Täielikult uueneb Rimi Hüpermarket, samuti on plaanis suured muudatused Winestore kauplusega, millest saame rääkida juba lähiajal.

Uue kaubanduskeskuse avamisega muutub ka selle nimi. Nime muutmisega rõhutame ostukeskuse uut sisu ja väljanägemist veelgi. Uueneva hoone arhitektuur saab olema väga kaasaegne, põhjamaine ning inspireeritud sadama ja mere lähedusest. Hoone arhitektiks on Inglismaalt pärit arhitektuuri ja disainiga tegelev ettevõte 3D Reid. Suureneva hoone ehitustööd algavad 2016. aasta alguses ning keskuse oodatav avamisaeg saab olema 2017. aasta kevadel.