Sedapuhku üllatab Liviko tarbijaid Viru Valge Cooler Cranberry, Viru Valge Cooler Bitter Lemon ja Viru Valge Rhubarb (rabarber) nimelise lahja alkohoolse gaseeritud kokteiliga, teatas Liviko.

Viru Valge Cooler Rhubarb on magushapu, värskele rabarberile iseloomuliku maitse ja aroomiga. Viru Valge Cooler Bitter Lemon on seevastu karge-hapu, mõrkjas ning tsitruselistele iseloomuliku maitse ja aroomiga.

Liviko müügidirektori Ragnar Kitse sõnul on Eesti inimesed Liviko lahja alkoholi tootevaliku kiiresti omaks võtnud ning Viru Valge Coolerid on populaarsed ka turistide hulgas. „Lahjade gaseeritud alkohoolsete jookide segmendis on Viru Valge Coolerid jätkuvalt enimmüüdud,“ lisas Kits.

Viru Valge Cooler on valmistatud kvaliteetsest Viru Valge vodkast, värskendavatest naturaalmahladest ning jäiselt kirkast veest, kangus on 5% vol ning pudeli maht 275 ml.

Viru Valge Cooleril on 8 erinevat maitset: Cactus-Lemon-Lime, Watermelon-Greenapple, Pink Grapefruit, Chilli-Orange, Cranberry, Bitter Lemon, Rhubarb ning Vana Tallinn Cooler.