Kohtumisel lepiti kokku, et 20. jaanuarist nõustab ettevõttes töötajaid töötukassa karjäärinõustaja ja pakub karjäärinõustamist kokku lepitud päevadel nii kaua, kuni on nõustamise soovijaid.

25. jaanuarist algaval nädalal korraldab töötukassa ettevõttes esimese infopäeva, mis on mõeldud struktuuriüksuste juhtidele. Infopäevade korraldamist jätkab "kassa" vastavalt vajadusele. Esimene töömess ettevõttes toimub 2. veebruaril kell 14.00. Sinna kutsub töötukassa tööandjad, kes pakuvad tööd sarnases või lähedases valdkonnas.

Tavapäraselt koondamiste puhul jagab töötukassa töötajatele igakülgset infot, otsib ja vahendab tööpakkumisi, korraldab võimalike tööandjatega kohtumisi ja ettevõtete külastusi, võimaldab karjäärinõustamist, nõustab ja juhendab tööotsinguid, viib läbi tööotsingu töötube või tööklubi.

Koondamisteade käes, võib töötaja end soovi korral töötukassas registreerida koondamisteatega tööotsijana ja saada oma konsultandi, kelle juures nõustamisel käia.

Lisaks karjäärinõustamisele, tööotsingu töötoas või tööklubis osalemisele ja individuaalsele nõustamisele töötukassa konsultandi juures on koondamisteatega tööotsijal vajaduse korral õigus juba enne töösuhte lõppu kasutada järgmisi teenuseid: tööturukoolitus (erialaoskuste, arvuti-, keele- ja ettevõtluskoolitused), kvalifikatsiooni saamise toetamine (hüvitame kvalifikatsiooni tõendavate dokumentide, nt kutse- ja pädevus-tunnistuste, sertifikaatide, juhilubade jms saamisega seotud kulu), tööpraktika, proovitöö, nõustamine (nt psühholoogiline ja võlanõustamine), ettevõtlusega alustamise toetus äriplaani alusel. Teenuste osutamine jätkub ja laieneb pärast töösuhte lõppu töötuna registreeritud inimestele.