Auhinna saavutasid MX Revolution hiir, diNovo Edge klaviatuur; G-25 rallikomplekt; Z-10 kõlarikomplekt, Freepulse Wireless kõrvaklapid, Harmony 1000 kaugjuhtimispult, Ultra Vision veebikaamera, QuickCall USB internetitelefon ja Cordless Internet Handset kõnekomplekt. Auhinnad andis New Yorgis välja Tarbeelektroonika assotsiatsioon (Consumer Electronics Association).

MX Revolution arvutihiir saavutas kõrgeima tunnustuse arvuti riistvaraseadmete kategoorias. MX Revolution hiir võimaldab ülikiiret kerimist mahukates dokumentides. Seda pakub mootoriga MicroGear Precision Scroll Wheel kerimisnupp, mis võimaldab näiteks ühe sõrmeliigutusega Microsoft Excel dokumendis kerida seitsme sekundi jooksul kuni 10 000 rida. MicroGear Precision Scroll Wheel kerimisnupule on lisatud intelligentne lisafunktsioon Logitech SmartShift tehnoloogia näol. SmartShift tehnoloogia võimaldab motoriseeritud nupul automaatselt vahetada vabalt pöörlemise režiimi sammhaaval kerimise režiimile ja vastupidi. Seda vastavalt kumb režiim sobib kasutatava rakenduse jaoks paremini. Kasutusmugavuse suurendamiseks on hiirel ka teine ratasnupp ja One-Touch Search otsingufunktsioon. Seadme ergonoomiline disain muudab hiire asendamatuks kaaslaseks.

DiNovo Edge klaviatuur võitis samuti auhinna arvuti riistvaraseadmete kategoorias. DiNovo Edge on Logitechi esimene laetav klaviatuur, millel on integreeritud puutetundlik navigeerimis- ja kerimispaneel ning ka Bluetooth® juhtmevaba tehnoloogia. Uus kõrgläikelise viimistlusega klaviatuur on nii visuaalselt rabav kui funktsionaalne. Klaviatuur on laseriga lõigatud poolläbipaistvast mustast pleksiklaasist, mis on asetatud harjatud alumiiniumist raami. Silmatorkava ja mitmete uuenduslike funktsioonidega varustatud seadme paksus on kõigest 19 millimeetrit.

G25 rallikomplekt võitis auhinna mänguseadmete kategoorias. G25 rallikomplekt on Logitechi kõige arenenum mängukomplekt, mis pakub kuuekäigulist käiguvahetajat, siduripedaali ning kahe motooriga toetatud force-feedback funktsiooni. Rallikomplekti 28-sentimeetrise diameetriga nahast roolil on 900-kraadine pöörlemisulatus. Seade on komplekteeritud esmaklassilistest materjalidest nagu nahk ja roostevaba teras, mis pakuvad väga tõepärase mängukogemuse.

Z-10 kõlarisüsteem on Logitech Advanced Peripherals tootesarja pöördelise disainiga liige, millel on sisseehitatud puutetundlik pult ja taustvalgustusega ekraan. Ekraanilt on võimalik näha digitaalmuusika lugude informatsiooni, kellaaega, helitugevust ja palju muud vajalikku. Mis peamine, kõlarid pakuvad stuudiokvaliteedilise kõlaga heli.

FreePulse Wireless kõrvaklapid võitsid kõrge tunnustuse juhtmeta välisseadmete kategoorias. iPod-ile ja MP3-mängijatele mõeldud stiilsed, teise põlvkonna juhtmeta kõrvaklapid annavad digitaalse muusika kuulamisel täieliku vabaduse. Mõlemal ümaral kõrvaklapil on ülitäpne 30-millimeetrine neodüümist draiver, mis edastab võimsat ja täiuslikku heli. Samuti on võimalik ühe nupuvajutusega aktiveerida bassivõimenduse funktsioon. FreePulse Wireless kõrvaklappidel on kasutatud Bluetooth juhtmevaba tehnoloogiat.

Harmony 1000 kaugjuhtimispuldi värviline puutetundlik ekraan muudab populaarse Harmony juhtimissüsteemi senisest veelgi mugavamaks, andes olulistest funktsioonidest selge ülevaate. Harmony 1000 võimaldab kõikide infrapunavastuvõtjaga seadmete juhtimist. Näiteks videomakid, digitaalsed videopleierid, peeneraldusvõimega telerid ja paljud kodumasinad. Raadiosagedust kasutav Harmony 1000 kaugjuhtimispulti võib kasutada ka mitmes ruumis asuvate meelelahutussüsteemide ja suletud uste taha peidetud kõrgtehnoloogiliste komponentide juhtimiseks. Selle rakenduse eelduseks on täiendava Logitech Harmony juhtmeta laiendi kasutamine.

QuickCam Ultra Vision veebikaamera võitis auhinna digitaalse pilditehnika kategoorias. Kaamera objektiivi viis ülisuurt läätse, millest mitmete valmistamisel on kasutatud klaasi, tagavad erakordselt selge ja terava videopildi. Lisaks tagab pilditeravuse 1.3 megapiksline sensor, samuti toetab kaamera HD videoformaati. Lisaks klaasist läätsedele väärib tähelepanu kroomikasutus nii sisseehitatud mikrofonil, läätsepesadel kui ka silindrikujulise kaamera külgedel. RightLight 2 tehnoloogia võimaldab head pildikvaliteeti isegi hämaras või ülevalgustatud tingimustes.

QuickCall USB Speakerphone internetitelefon saavutas tunnustuse suhtlusseadmete kategoorias. Logitech QuickCall USB Speakerphone valjuhääldiga telefon pakub suurepärast kõnekvaliteeti tänu seadme kahele mikrofonile, mis asuvad tiivakujulise telefoni mõlemal poolel. Kaks mikrofoni püüavad ruumis hääli ja helisid suuremalt pindalalt kui tavaline seade ja edastavad sosinaid isegi meetri kauguselt. QuickCall valjuhääldiga telefon sisaldab ka Logitech RightSound tehnoloogiat, mis eemaldab kõlari ja mikrofoni üksteisele liiga lähedal asumisest tekkivad kajad.

Cordless Internet Handset kõnekomplekt saavutas samuti nominatsiooni suhtlusseadmete kategoorias. Logitechi Cordless Internet Handset telefoniga on Skype’i kasutamine arvutis sama lihtne kui tavalise juhtmeta telefoniga helistamine. Logitech Cordless Internet Handset telefon pakub kristallselge heliga kõnesid arvutist kuni 50 meetri kaugusel. Värviline LCD ekraan näitab telefonis olevaid Skype’i kontakte ning võimaldab ühendust Skype’i kõnepostiga. Samuti võimaldab ekraan vaadata sissetulevate ja väljaminevate kõnede eristust. Telefoni lisavõimaluste hulka kuuluvad „käed vabad“ valjuhääldiga kõnede võimalus, valgustatud klahvistik ja valik erinevaid helinatoone. Tänu kaasasolevale USB tugijaamale saab Cordless Internet Handset telefoni ja selle laadimisseadet hoida igas toas, ilma, et traadita telefon kaotaks ühenduse arvuti ja internetiga.

1981. aastal asutatud Logitech kujundab, toodab ja turustab tooteid, mis võimaldavad inimestel digitaalses keskkonnas efektiivsemalt töötada, mängida ja suhelda. Logitech International on Šveitsi riigiettevõte, mille aktsiad on noteeritud Šveitsi ning Ameerika Ühendriikide börsidel. Ettevõtte tehased asuvad Aasias ning kontorid Põhja-Ameerika, Euroopa ning Aasia suuremates linnades.