London City lennujaamast on mugavaim juurdepääs Londoni kesklinna: lähedal on nii Ida-Londoni IT keskus kui ka südalinna finantskeskus ja Canary Wharfi ärirajoon.

Oma väiksemõõtmelisusega võimaldab lennujaam terminalis kiiret ümberistumist – üsna sarnaselt Tallinna Lennart Meri nimelisele lennujaamale.

BECC on kindel, et paljud Briti ja Eesti ettevõtjad hakkavad uut City lennuliini kasutama. Lisaks suurepärasele juurdepääsule Londoni kesklinnale, tagab City lennujaam eestlaste jaoks ka ligipääsu paljudele uutele lühimaalendudele, mis võimaldavad Tallinna reisijatel sealtkaudu lennata teistesse Lääne-Euroopa sihtkohtadesse, nagu näiteks Luksemburgi, Rotterdami, Milaanosse, Genfi, Jerseysse, Edinburghi ja Glasgowsse.

Briti koja meelest on ülimalt oluline, et Tallinn säilitaks võimalikult palju täisteenustega lennuliinide ühendusi ega peaks liigselt sõltuma odavlennufirmadest, mis on ebakindlad ja võivad iga hetk oma liine muuta või sulgeda.

“Näeme rõõmuga, et Estonian Air on kuulanud oma kliente ning teeb selle tõeliselt suurepärase täienduse Eesti ühendusele Suurbritanniaga. Oleme kindlad, et paljud BECC liikmetest hakkavad uut, tõhusamat ühendust Euroopa Liidu suurima linnaga kasutama. Näeme jätkuvalt Eesti lipuga õhukandjat tähtsa rahvusliku varana ning loodame, et uus teenus saab olema nii populaarne kui ka kasumlik - see igatahes väärib seda,” ütles BECC juhatuse esimees James Oates.

Estonian Air teatas suvel, et katkestab mitmeks kuuks Londoni otselennud.