Esmakordselt osalevad Tartus autonäitusel tuntud automargid Porsche, Land Rover ja Jaguar, mille esindused Lõuna-Eestis seni puuduvad, teatas korraldaja.

Lõuna Autoshow korraldaja Jane Tiro sõnul on ühed põnevamad mudelid kindlasti veidi ulmelise välimusega, kuid jõulisusega pilkupüüdev maastur Dodge Nitro, kuid ka kõvakatusega kabriolett, suveauto Mazda MX-5.

“See mudel on kantud Guinessi rekordite raamatusse kui kõigi aegade edukaim lahtine kahekohaline sportauto. Eestis on selliseid kõvakatusega autosid vaid üks näidiseksemplar. Kindlasti pakub huvi Mercedese valikust uus C-klassi mudel ja stiilne Nissan Quashqai,” on Tiro kindel.

Harukordne võimalus on just Tartus tutvuda neljaveolise suure maasturi Landrover Discovery 3-ga ja uue Porche Cayenne'ga. Enamus messi masinatest on mõeldud keskmise ostujõuga peredele – Mazda, Peugeot, Kia ja Hyndai pakuvad kohapeal spetsiaalseid messihindu. Seega huvilistele mugav võimalus ostutehingu sõlmimiseks. Messi eripakkumistega on kohal SEB Ühisliising.

Eraldi näitus on väljas eksklusiivsete ja haruldaste luksusautodega, mida tänavapildis kohtab suhteliselt vähe. Kokku on seitse masinat Hummeri, Jaguari, Porche ja Land Roveri portfooliost.

Lõuna Autoshow'l osalevad autofirmad: Tauf-Auto AS, Mariine Auto AS, Silberauto AS, Aasta Auto AS, Itaalia Auto AS, Kia Auto AS, Kommest Autokeskused OÜ, Hyunda*i Motor Baltic, Nissan Nordic Europe OY, Inchcape Motors Estonia OÜ.

Üksikpilet üritusele maksab 25 krooni ja perepilet 55 krooni (2 täiskasvanut ja kuni neli 14a last). Kuni 6-aastased lapsed pääsevad messile tasuta.

Lõuna Autoshow kohta leiab lisateavet www.motorshow.ee