Statoil müüb taas bensiini 95E. Statoil alustas taas bensiini 95E müümist ja võtab oma siltidelt täna maha vahepeal E-tähist varjanud kleebised, ütles ettevõtte turundusjuht Hede Kerstin Luik.

Tariifikomisjon kinnitas praamipiletite hinnad. Teede- ja sideministeeriumi juurde moodustatud tariifikomisjon vaatas eile läbi ja esitab teede- ja sideministrile kinnitamiseks mandri ja Lääne-Eesti saarte vaheliste parvlaevaliinide hinnakirja, mis näeb ette piletihinna tõusu keskmiselt 9,6 protsendi võrra.

Virtsu kalatehas pankrotis. Lääne maakohus kuulutas eile võlgniku enda avalduse alusel välja Virtsu kalatehase pankroti. Kohtunik Aita Rajavere ütles, et ettevõttel on varasid bilansiliselt ligi kümme miljonit krooni, kuid nende tegelik väärtus on väiksem. Praeguse seisuga ulatuvad võlad kokku 13 miljoni kroonini.

Suncor vajab aastas viis miljonit tonni põlevkivi. Ligikaudse hinnangu kohaselt vajab Kanada energeetikafirma Suncor Energy kavandatav põlevkiviõlitehas esimesel etapil viis miljonit tonni põlevkivi aastas, mis on pool Eesti Põlevkivi praegusest tootmismahust.

Microlink jõudis detsembris rekordkäibeni. Microlinki konsolideeritud käive oli detsembris 76 miljonit krooni, mis on kontserni ajaloo suurim. Käive kasvas ettevõtte teatel tänu headele müügitulemustele ja tegevuse laienemisele Lätti. Microlingi juhatuse esimehe Allan Martinsoni sõnul on kontsern teinud läbi ülikiire kasvu – kuue kuuga on käive pea kolmekordistunud.

BNS/EPL