Keskturule paigutatakse kaheksa miljonit krooni

Tallinna keskturg investeerib tänavu ligi kaheksa miljonit krooni, mis on osa erastamisega kaasnenud investeerimiskohustusest.

Keskturu direktori Margus Kuustiku sõnul on investeeringute põhirõhk peapaviljoni keldrikorruse remondil ja külmlettide täismahus väljavahetamisel. Selleks kulub hinnanguliselt 3,5 miljonit krooni.

Veel on Kuustiku sõnul planeeritud peapaviljoni taga asuva maa-ala korrastamine ja asfalteerimine ning haldushoone fassaadi ja katuse renoveerimine.

"Kõik vana läheb järk-järgult lammutamisele ja uus tuleb asemele," sõnas Kuustik. Edaspidi jätkatakse tema sõnul vee- ja kanalisatsioonivõrkude ehitusega.

Eelmise aasta investeerimiskohustuse on turg Kuustiku sõnul täitnud. Keskturu erastamisega kaasnes kohustus investeerida aastani 2003 kokku 20 miljonit krooni.

BNS

Treffneri gümnaasiumis jätkatakse ehitustöid

Tartu linnavalitsus otsustas teisipäeval sõlmida kolme firmaga Hugo Treffneri gümnaasiumi teise etapi ehitustööde lepingud kogumaksumusega ligi 2,9 miljonit krooni.

Linnavalitsus kiitis teisipäeval heaks üle-eelmise aasta hilissügisel tulekahjus kannatada saanud Tartu Treffneri gümnaasiumi ligi 208 000-kroonise nõrkvoolutööde ehituslepingu, ütles Tartu linnavalitsuse pressiesindaja.

Peale elektritöö kinnitas linnavalitsus pressiesindaja sõnul ka gümnaasiumihoone niinimetatud Kuramaa printsessi maja konstruktsioonide ehitamise 962 200-kroonise ning üldehitustööde enam kui 1,7 miljoni kroonise lepingu.

BNS