Tallegg ostab aktsiad tagasi

Linnuliha- ja munatootja AS-i Tallegg aktsionärid kinnitasid eile erakorralisel koos-olekul juhatuse ettepaneku, mille kohaselt ostab AS Tallegg väikeaktsionäridelt aktsiad tagasi hinnaga 20 krooni tükist.

BNS

Tootjahinnaindeks jäi samaks

Tööstustoodangu tootjahinnaindeks oktoobris võrreldes septembriga ei muutunud, aastaga on see tõusnud 2,6 protsenti.

BNS

Eelarve tuludest 84% täis

Täpsustatud andmetel oli oktoobri lõpuks laekunud riigieelarvesse tulusid 25,063 miljardit krooni ehk 84,14 protsenti aastaks planeeritust.

EPL

Sampo Panga kasum kasvas

Sampo Panga grupi puhaskasum ulatus kolmandas kvartalis 15 miljoni kroonini, üheksa kuuga teenis grupp 45,97 miljonit krooni kasumit. 2000. aastal oli Sampo Panga kolmanda kvartali kasum 4,52 ja üheksa kuu kasum 14,33 miljonit krooni. Grupi bilansimaht kasvas aastaga 733,8 miljoni krooni võrra ehk 17 protsenti 5,05 miljardi kroonini. BNS

Scandinavia Online müüdi Enirole

Telia, Schibsted ja Telenor sõlmisid kokkuleppe Põhjamaade juhtiva internetimeedia ettevõtte Scandinavia Online AB kontrollpaki müügiks regiooni juhtivale teatmikuteenuste firmale Eniro AB.

BNS

Maailma majandus on seisakus

Maailmamajandus on langenud viimase 20 aasta esimesse seisakusse, aga see jääb lühiajaliseks, prognoosis Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD).

BNS

Ida-Euroopa majandus jahtub aeglasemalt

Euroopa endiseid idabloki riike ähvardab ülemaailmse majanduse kasvutempo aeglustumise mõjul majanduse jahtumine, aga see on vähem dramaatiline kui mujal, prognoosis Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD). OECD märkis, et Eesti, Läti, Leedu, Poola, T‰ehhi, Slovakkia, Ungari ja Sloveenia said möödunud nädalal tugeva tõusustiimuli, kui Brüssel viitas, et nad võivad ühineda blokiga 2004. aastaks.

BNS

Aasta autoks valiti Peugeot 307

Viimastel kuudel Eesti enimostetud sõiduauto Peugeot 307 pärjati eile Euroopa prestiiÏikaima autoalase auhinnaga Aasta Auto 2002. Autoajakirjanike Ïürii poolt koostatud edetabelis tuli teiseks Renault Laguna ning kolmandaks Fiat Stilo. Peugeot jaoks oli see kolmas tiitel Aasta Auto valimise 39 aasta jooksul.

EPL