Miljonikroonisele BMW-le juba 11 tellimust

BMW esindaja Eestis United Motors on sõlminud uue seitsmenda seeria BMW mudeli müügiks juba 11 tellimuslepingut, kuigi ükski ostja pole autot veel oma silmaga näinud. Uue BMW 735i baashind on koos maksudega 1 034 000 krooni.

BNS

Trigon Capitalil kaasas investori

Investeerimispank Trigon Capital kaasas kinnise aktsia-emissiooni teel uue investori, kelle ettevõte avalikustab täna. Kapitali kaasamine oli vajalik äritegevuse laiendamiseks. Ametlikult kinnitamata andmetel võib Trigoni uue osaniku näol olla tegu Soome investoriga.

BNS

Kolbakov kaotas kohtus miljoni

Lõuna-Eesti ärimees Vambola Kolbakov peab Tartu ringkonnakohtu reedese otsuse kohaselt tasuma Hüvitusfondile käenduslepingu alusel 946 360 krooni ja 40 senti. Hüvitusfondi ja Kolbakovi kohtuvaidlus algas eelmisel aastal. Vaidluse aluseks on Hüvitusfondi ja Lõuna-tööstuse AS-i vahel 1999. aasta oktoobris sõlmitud 1,8 miljoni kroonine laenuleping ja selle täitmise tagamiseks sõlmitud käendusleping.

BNS

Habakuk ja Pajula lahkusid PwC-st

Pricewaterhousecoopers (PwC) CF & IB juhatuse liige Mart Habakuk lahkus oma senisest ametist, hiljuti lõpetas kaastöö tegemise PwC-le ka makroanalüütik Hardo Pajula. PwC juhatuse esimees Urmas Kaarlep ei soovinud lahkumise põhjusi kommenteerida.

BNS

Skkoda seiskab tootmise

T‰ehhi autotootja Skkoda Auto AS seiskab maailma majanduskasvu aeglustumise tõttu aasta lõpus tänavu juba kolmandat korda tootmise, et viia pakkumine vastavusse nõudlusega.

AP/BNS