Valitsuse tulud ületasid kulusid

Eelmisel aastal ületasid valitsussektori eelarvesse laekunud tulud kulutusi 396,3 miljoni krooni võrra.

BNS

Tõnissoni peab ülal kaks ministeeriumi

Ühendatavat ministeeriumi juhtiv Liina Tõnisson hakkab palka saama teede- ja sideministeeriumist, ametiauto on majandusministeeriumi poolt. Minister töötab kuni asutuste liitmiseni nii teede- ja sideministeeriumi kui ka majandusministeeriumi ruumes, sõltuvalt päevakavast.

BNS

Itaalias algas Preatoni kohtuprotsess

Itaalias algas eile kohtuprotsess, milles milles Itaalia prokuratuur süüdistab kinnisvaraärimees Ernesto Preatonit ja veel kümmet inimest väär-info esitamises.

BNS

HEX lõpetab Hansa aktsiaga tehingud

Kauplemine Hansapanga aktsiatega Helsingi börsi (HEX) I-nimekirjas lõpeb panga taotluse alusel 22. veebruaril.

BNS

Ministeerium jääb lotomonopoli nõude juurde

Rahandusministeerium ei pea loteriiseaduse eelnõu autorina põhjendatuks loteriide korraldamist vabaturu reeglite alusel, nagu soovib Isamaaliit.

BNS

Tallinna Soojus uuendas juhatust

Tallinna Soojuse nõukogu kutsus kolmapäeval tagasi neljaliikmelise juhatuse kolm liiget ning nimetas kaks uut, juhatuses jätkab senine esimees Jaak Ziugov. Tagasi kutsuti soojatootmise ja edastamise eest vastutanud Toomas Koovit, finants- ja IT-küsimuste eest vastutanud Raul Vanem ning personali ja avalike suhete eest vastutanud Malle Aleksius. Juhatuse uued liikmed on Tallinna Soojuse töötajad Enn Tonka ja Ave Henberg.

BNS

Kesko müüb Carrolsi Hesburgerile

Kesko kontserni toidukaubandusdivisjon Ruokakesko müüb hamburgerirestoranide keti Carrols Burger-In kontserni tütarfirmale Hesburger. Kokkulepe jõustub 1. märtsist. Eestis asuvad Carrolsi söögikohad läksid Hesburgerile üle juba varem.

BNS