Liti kurss paigas

Seoses Leedu liti ja euro sidumisega alates 2. veebruarist kursiga 3,4528 litti euro eest on ka Eesti krooni ja liti vaheline kurss nüüdsest fikseeritud 4,534 krooni tasemel.

BNS

Aasta turundusteo konkursi võitis EMT

Tartu turunduskonveretsi raames toimunud konkursil valisid Eesti spetsialistid aasta turundusteoks EMT logovahetuskampaania. Konkurss toimus sel aastal kolmandat korda. EMT vahetas endise logo lepatriinu vastu eelmise aasta mais.

BNS

Viru Õlu toodab kangeimat õlut

AS Viru Õlu tõi üle-eelmisel nädalal turule uue, Eesti kangeima õlle Frederik Tosin. Õlle alkoholisisaldus on vastavalt nimele 12 protsenti.

BNS

Lennujaama läbis 42 556 reisijat

Tallinna lennujaama läbis jaanuaris 42 556 reisijat, mis on 0,2 protsenti vähem kui aasta varem. Posti vahendas lennujaam 81,3 tonni, mis on 11,5 protsenti vähem kui aasta eest. Aasta esimese kuuga tehti lennujaamas 1757 lennuoperatsiooni.

BNS

Coca-Cola pakub metsamarjafantat

AS Eesti Coca-Cola Joogid tõi reedel müüki Metsamarja Fanta. Uus jook tuleb müügile nii 0,5- kui ka kaheliitrilistes pudelites, hind jääb samale tasemele teiste Fanta jookidega.

BNS

Viru Kalatööstuse käive kukkus

Viru Kalatööstuse käive vähenes jaanuaris eelmise aasta jaanuariga võrreldes 6,2 miljonit krooni ehk 54 protsenti, ulatudes vaid 5,3 miljoni kroonini. Viru Kala-tööstuse OÜ juhatuse esimehe Agu Laanemetsa sõnul näitab ettevõtte jaanuari käive vabatsoonide ekspordikorra muutuse mõju.

BNS

Tallinna Sadama kaubakäive kasvas

Tallinna Sadamat läbis jaanuaris operatiivandmeil 2,754 miljonit tonni kaupu, mis on 13,9 protsenti enam kui eelmise aasta jaanuaris. Kuuga läbis sadama 270 700 reisijat ehk 8,5 protsenti vähem kui möödunud aasta samal ajal. Sadamat külastas kuuga 314 kauba- ja 240 reisilaeva.

BNS

Eelarvesse laekus 8,42% plaanist

Jaanuaris laekus rahandusministeeriumi esialgsetel andmetel riigieelarvesse 2,790 miljardit krooni ehk aastaeelarvest on täidetud 8,42 protsenti.

BNS

Tallinn otsib koond-aruande audiitorit

Tallinn otsib riigihankega linna 2001.-2003. aasta aruannete auditeerijat, kes peab osutama linna finantsteenistusele ka konsultatsiooniteenust. Tallinna 2001. aasta koondaastaruanne koosneb 23 ametiasutuse aruandest, mis omakorda koosnevad 297-st nende hallatava asutuse aruandest.

BNS