Täna algab Pirital ehitusmess

Eesti Näituste AS korraldab 10.-13. aprillini Tallinnas Pirita tee messikeskuses kuuenda rahvusvahelise ehitusmessi ”Eesti ehitab 2002”, mis korraldajate sõnul annab esindusliku ülevaate Eesti ehitusturu hetkeseisust ning lähiaastate suundumustest.

Messil osaleb 308 firmat üheksast riigist: Eestist, Hispaaniast, Islandilt, Itaaliast, Leedust, Lätist, Poolast, Saksamaalt ja Soomest. Tänavuse messi temaatika hõlmab kõiki ehitustegevuse põhivaldkondi.

Sissepääs messile toimub kutsete ja piletitega. Üksikpileti hind on 70 krooni ning üliõpilastele, õpilastele ja pensionäridele 40 krooni. Kutse- ja ametikoolide õpilasrühmade, kus rühma koosseisus on vähemalt 10 inimest, külastuse puhul kehtib soodushind 30 krooni inimese kohta.

ETA

Norma müüb bürookompleksi Laki tänaval

AS Norma tütarettevõte AS Norma Maja kuulutas välja kirjaliku enampakkumise Tallinnas Laki 14a asuva bürookompleksiga kinnistu müügiks alghinnaga 20 miljonit krooni.

Norma Maja juhataja Üllar Rohde ütles, et bürookompleks müüakse, kuna firmal endal seda vaja ei ole. Norma ise enampakkumisele pandud hooneid ei kasuta, hoonetes tegutseb umbes 50 rentnikku, rääkis Rohde.

Müüdava kinnistu suurus on 9681 ruutmeetrit. Kinnistul paikneb ühe-, kolme- ja seitsmekorruseline büroohoonete kompleks ja spordihoone. Hoonete üldpind on 6645 ruutmeetrit. Norma Maja ootab pakkumisi kinnistule 3. maiks.

BNS

Narva-Jõesuu saab kalli jahisadama

Narva-Jõesuu linnavalitsus ja OÜ Commodore kirjutasid eelmisel nädalal alla koostööleppele, mille tulemusena peaks Narva-Jõesuusse tulema üle 100 miljoni krooni maksev jahtide ja kaatrite sadam.

Vastavalt kokkuleppele võtab Commodore endale kohustuse koostada ja rahastada sadama ehitamiseks eraldatava ala detailplaneeringut, kirjutas Põhjarannik.

Narva-Jõesuusse sadama ja jahtklubi ehitamise mõtte algataja, tuntud purjetaja ja Commodore juht Aare Kööp ütles ajalehele, et mõte purjetajatele baasi luua on Narva-Jõesuu jaoks väga perspektiivne. ”Nii suurt kompleksi Eestis veel pole, välja arvatud 1980. aasta olümpiamängudeks ehitatud Tallinna purjespordikeskus,” märkis Kööp.

BNS