Tele2 jõudis Rootsi 4G-võrgus kiiruseni 290 Mbit/sMobiilioperaatorid Tele2 ja Telenor katsetasid Rootsis 4G-võrgu edasiarendust ja prognoosivad mobiilse interneti kiiruse jõudmist 1000 megabitini sekundis.

Tele2 Rootsi tehnoloogidirektori Alexandra Drevenlidi sõnul viiakse 4G Advanced ehk edasiarendus sisse kohe, kui tehnoloogia on piisavalt küps, et kliendid seda nõuavad, teatas Tele2.

Tele2 Eesti andis aprilli lõpus teada, et vahetab seoses 4G-võrgu arendamisega kahe aasta jooksul välja kogu oma raadiovõrgu ja keskseadmed. DelfiPõhja-Rootsis on Tallinna-lendudele järjekordIgal reedel Põhja-Rootsi Luleå-Pajala lennuväljalt Tallinna suunduvale lennule müüakse pileteid nagu sooje saiu. „See on olnud väga edukas ja läinud paremini, kui keegi lootis. Iga lend mais on välja müüdud ja juuni hakkab nüüdseks ka täituma,” ütles Pajala reisibüroo müügiesindaja Viola Ström ajalehele Norrbottens Kuriren. Sõitude põhjuseks on spaade külastamine, odav poodlemine ja ilus vanalinn. Pajala ja Tallinna vahet lendab 19-kohaline lennuk, kuid lennuvälja pealiku Jukka Niskala sõnul võiks mõelda suurema lennuki liinile toomisest. Tallinna-otselendude võimaluse korraldas Eesti lennufirma Avies eelmisel sügisel. DelfiUniCrediti Eesti üksus kolmekordistas aastaga kasumitItaalia suurpanga UniCredit Eesti filiaal teenis tänavu esimeses kvartalis 979 000 eurot puhaskasumit ehk ligi kolm korda rohkem kui aasta tagasi. UniCrediti Eesti filiaali juhi Taavi Lauri sõnul oli kasumikasvu taga aktiivse kliendiportfelli kasv, tänu millele suurenes tulu intressi- ja teenustasudelt.

UniCreditil on ligi 161 000 töötajat ja 40 miljonit klienti. Esimeses kvartalis teenis pank 914 miljonit eurot kasumit. Eestis teenindab UniCredit korporatiivkliente. ERR