Norma kasum 31,7 miljonit krooni

Norma kontserni üheksa kuu puhaskasum oli 31,7 miljonit krooni, mis on 98,6 miljoni võrra väiksem eelmise aasta sama perioodi tulemusest.

Ettevõtte teatel on tulusid vähendanud müügikäibe langus ning ebasoodsamad valuutade vahetuskursid, mis ulatusid kokku 31,4 miljoni kroonini.

Pankrotis bussifirma võlgneb 7,4 miljonit

Novembri alguses pankrotti läinud bussifirma MRP Tallinna Liinid AS võlgneb maksuametile 7,4 miljonit krooni.

Bussifirma pankrotihalduri Andres Tootsmanni sõnul on maksuameti nõue suurusjärgult teistest kümnekordselt üle.

Haldur ütles, et ettevõttel on bilansiliselt põhivara 40 000 krooni eest, kuid selle tegelik väärtus on võib-olla ligi kümme korda väiksem.

Polaris kogus preemiaid 98 miljonit krooni

Kindlustusselts Polaris kogus selle aasta 10 kuu kokkuvõttes preemiaid 97,5 miljonit krooni.

Polarise teatel kasvas Polaris-Vara kogutud preemiate maht kümne kuu kokkuvõttes möödunud aastaga võrreldes ligi 30 protsenti, 78 miljoni kroonini ning Polaris-Elu preemiate maht kasvas 41 protsenti, 19,5 miljoni kroonini.

Eesti Gaas lunastab võlakirjad viivitusega

Eesti Gaas ostab esmaspäeval välja kuue miljoni Saksa marga eest võlakirju, mille lunastamise tähtaeg jõudis kätte juba 4. novembril.

“Soovisime seda võlakirjaemissiooni pikendada, aga kuna rahaturul on praegu rasked ajad, siis tuli need ikkagi välja osta,” ütles Eesti Gaasi finantsdirektor Vaike Pällo.

Hansapanga investeerimispanganduse osakonna juhtivspetsialist Ülo Kallas ütles, et Eesti Gaasi emissiooni ei saanud refinantseerida turu vähese huvi tõttu ning ettevõte jäi emissiooni lunastamisega hiljaks. Eesti Gaasi võlakirjade intress oli 7,25 protsenti.

Eesti Elukindlustus kogus 76 miljonit krooni

Eesti Elukindlustuse AS kogus kümne kuuga preemiaid 76 miljonit krooni, sealhulgas oktoobris 7,5 miljonit krooni.

Eesti Kindlustuse avalike suhete juht Piret Kütt ütles, et möödunud aasta kümne kuuga kogus elukindlustusselts preemiaid 43 miljonit krooni. Preemiate kogumaht on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvanud 77,2 protsenti.

Hüvitisi on Eesti Elukindlustus väljastanud oktoobris 2,8 miljonit krooni.

Krediidipank võttis allutatud laenu

Eesti Krediidipank sai oma eraisikutest aktsionäridelt kümme miljonit krooni allutatud laenu panga omavahendite suurendamiseks 92,5 miljoni kroonini.

Krediidipanga president Rein Otsason ütles, et pangal endal mingit otsest vajadust omavahendite suurendamiseks ei olnud.

Omavahendite suurendamisega soovivad aktsionärid kummutada viimasel ajal levima hakanud kahtlusi väikepankade elujõulisuse suhtes.