Leks Kindlustus müüb peahoone. Leks Kindlustuse nõukogu otsustas neljapäeval müüa oma Tallinnas Narva maanteel asuva peahoone ja kolida Ühispanga peahoonesse.

Leks hakkab tööle Ühispanga hoone 13. korrusel, kirjutab Äripäev.

"Kindlustusseltsi jaoks on see parim koht, mis peaks seltsi tugevuses veenma ka ebausklikke kliente," ütles Leksi juhatuse esimees Raul Kastan.

Erastamisagentuuri hoone tuleb jälle müüki. Majandusministeerium üritab kolmandal katsel maha müüa Tallinnas Rävala puiesteel asuvat erastamisagentuuri ja börsi asukohaks olevat büroohoonet.

Aadressil Rävala puiestee 6 asuv hoone tuleb suulisele enampakkumisele alghinnaga 30 miljonit krooni. Kahel eelmisel, huviliste puudusel nurjunud enampakkumisel oli hoone alghind vastavalt 42 ja 53 miljonit krooni.

Harku vallavalitsus müüb Kumna mõisa. Harku vallavalitsus müüb avalikul suulisel enampakkumisel muinsuskaitse all oleva Kumna mõisa amortiseerunud hoone alghinnaga 50 000 krooni.

Vallavalitsus esindaja ütles, et koos mõisa varemetega on ostjal võimalus saada ka kuni hektari suurune maatükk. Maa on veel välja mõõtmata. Enampakkumine toimub 15. juunil.